Asteptam aceasta zi de ceva timp si suntem fericiti sa anuntam ca astazi a inceput primul proiect international organizat de Asociatia Travel Focus Romania.

Am invitat 15 bloggeri si jurnalisti straini sa viziteze Romania timp de 4 zile. Sunt persoane din Marea Britanie, Germania, Italia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Spania si avem si un participant din Statele Unite (care scrie inclusiv pentru Travel Channel).

Vom avea 4 zile de programe interactive la mestesugari, conace si locuri faine de vizitat prin judetul Covasna. Vom vizita casele de oaspeti ale contelui Kalnoky, castelul Daniel, vom avea un program de aventura, vom avea diferite workshop-uri interesante si chiar vom admira dintr-un loc sigur ursii la Resortul Balvanyos.

Blue Air a acceptat sa fie partenerul nostru si a oferit biletele de avion, Asociatia de Turism din Covasna suporta o parte din costurile de logistica si a pus la punct tot programul, hotelurile Balvanyos Resort si Castel Daniel ne-au oferit cazarile si parte din programe, Consiliul Judetean Covasna ne-a dat o parte din masinile pentru transferurile din/catre Bucuresti, contele Kalnoky ne-a pus la dispozitie casele de oaspeti, diversi alti oameni de afaceri din turismul judetului Covasna au contribuit la acest infotrip cu ce au putut, iar noi am participat cu know-how-ul si cu munca.

Ne dorim ca si alte judete sa vada ca se poate. Un inceput timid de parteneriat public-privat in folosul comunitatilor locale dar care speram sa aduca beneficii turismului.2