Desi Asociatia Travel Focus se ocupa in special cu promovarea destinatiilor turistice din Romania si cu dezvoltarea de campanii de antreprenoriat, dorim totusi sa ne implicam si in campanii sociale, de genul trimiterii in tabere prin Romania a unor copii de liceu cu rezultate foarte bune la invatatura si cu posibilitati financiare reduse.

Va puteti implica alaturi de noi, donand catre Asociatia Travel Focus 2% din impozitul pe venit, pana cel tarziu pe 25 mai. Acest lucru nu reprezinta un cost din partea voastra, ci o parte din impozitul pe venit pe care voi il platiti statului, ca angajati sau tineri intreprinzatori, aveti posibilitatea sa il distribuiti catre un ONG.

De ce sa completati formularul de donatie a celor 2%?

  • nu va costa nimic!
  • aveti sansa sa contribuiti la eficientizarea cheltuielii banului public!
  • toti banii primiti din aceste donatii, noi ii vom repartiza pentru trimiterea in tabere in Romania a copiilor de liceu cu rezultate foarte bune la invatatura, dar cu posibilitati financiare reduse!

 

Care sunt etapele?

 

Pasul 1

  1. Daca ati avut venituri doar din salariu:

Descarcati Formular 230 de aici, precompletat cu datele Asociatiei Travel Focus.

  1. Daca ati avut venituri din activitati independente:

Descarcati Formularul 200 de aici, precompletat cu datele Asociatiei Travel Focus.

 

Pasul 2

Completati datele dumneavoastra pe declaratie, in functie de sursa de venit:

  • Declaratia 230 (anul 2015, punctul 1 cu date despre contribuabil si semnatura contribuabil). Nu trebuie sa va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, aceasta va fi calculata de catre organele fiscale.
  • Declaratia 200, daca aveti venituri si din alte surse.

 

Pasul 3

Trimiteti declaratia prin posta (de preferat cu confirmare de primire) administratiei financiare de care apartineti sau depuneti-o personal la ANAF. Termenul limita de depunere este 25 mai 2015, inclusiv.

 

TravelFocus Romania