Asociatia TRAVEL FOCUS este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, independenta si apolitica care isi propune sa promoveze turismul si calatoriile, antreprenoriatul si tinerii, Romania, traditiile si turismul romanesc, sa ii ajute pe romani sa se asocieze pentru cresterea turismului de incoming si a turismului intern in Romania, sa cultive spiritul antreprenorial si educatia, sa promoveze gastronomia si obiceiurile romanesti, sa sprijine si promoveze regiunile turistice, statiunile, orasele si locurile turistice din Romania pentru o mai buna deschidere catre Social Media si mediile de promovare moderne.

Ne dorim sa:

  • PROMOVAM regiunile turistice din Romania catre turistii romani si straini
  • ASIGURAM o punte intre companii si proiectele de responsabilitate sociala
  • INCURAJAM antreprenoriatul
  • SPRIJINIM tinerii care doresc sa se specializeze in turism, Social Media sau comunicare, prin realizarea de seminarii, cursuri si proiecte speciale

––––

Razvan-142

Razvan Pascu – Consultant marketing turistic

Razvan are 30 de ani si 8 ani de experienta in Comunicare si Social Media, colaboreaza cu presa scrisa si televiziuni pe subiecte de turism si antreprenoriat, scrie pentru diverse reviste si ofera consultanta pe comunicare companiilor si regiunilor turistice, iar impresiile si parerile sale sunt urmarite de peste 130.000 de romani pe Facebook si pe blogul sau. Razvan s-a format in 2 multinationale (Orange si ING), este absolvent al unui Executive MBA la WU Vienna University, al unui master in Comunicare la SNSPA si al Facultatii de Marketing de la ASE, iar in topul „30 sub 30″ realizat de revista Forbes, Razvan Pascu a fost declarat unul dintre cei 30 de tineri sub 30 de ani care merita urmariti in Romania. In 2012 si 2014 acesta a primit titlul de “Consultantul de Turism al Anului” la Gala Turismului Romanesc, iar in septembrie 2014 a infiintat Clusterul de Turism de Tineret, cu sustinerea Organizatiei Mondiale a Turismului. Ii plac calatoriile si oamenii sinceri, este „workaholic”, isi doreste sa devina antreprenor social, a calatorit in peste 60 de tari si este un familist convins si un prieten de „cursa lunga”.

Andra Spalatelu

Andra Pascu – Manager Comunicare si Evenimente

Andra este un specialist in comunicare si evenimente cu o experienta de peste 6 ani, atat in proiecte pentru organizatii precum Natiunile Unite, dar si pentru companii private de renume. Este persoana care transforma proiectele de la simple idei la task-uri indeplinite, care reuseste sa puna acea tusa de final pe fiecare concept si sa il implementeze cu succes. A lucrat de-a lungul timpului in campanii de comunicare si evenimente pentru agentii de turism, hoteluri, regiuni turistice, companii aeriene si oficii nationale de turism.

Iunieta Sandu (1)

Iunieta Sandu – Coordonator Comunicare si Evenimente

Iunieta este persoana cu initiativa si idei care prefera sa citeasca, sa scrie si sa descopere locuri noi in timpul liber. Are o experienta de 4 ani in organizarea de evenimente, activitati de comunicare si marketing, pe care a dobandit-o in ONG-uri si companii private. Iunieta si-a descoperit pasiunea pentru comunicare in Brasov, cand a desfasurat activitati de voluntariat pentru proiectul ecologic Let’s Do It, Romania!

Sabina Pelinescu

Sabina Pelinescu – Responsabil Comunicare

Sabina este originara din Brasov si locuieste in Bucuresti de trei ani, mai exact de cand este studenta la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii la Universitatea din Bucuresti. Are 21 de ani, fiind cel mai tanar membru al echipei noastre si este pasionata de comunicare si relatii publice. Este o persoana creativa, careia ii place sa citeasca. Iubeste o carte buna, pisicile, ciocolata si orasul sau natal.

Alex Barboiu

Alexandru Barboiu – Responsabil Comunicare

Alexandru a absolvit Facultatea de Management & Marketing si programul de Master “Managementul strategic al firmei” in cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. De-a lungul timpului s-a implicat in mai multe programe de voluntariat si a participat la traininguri despre antreprenoriat, PR sau managementul timpului, cel mai important proiect fiind PRISMA – ERASMUS+ de la sfarsitul anului 2014. Incepand cu luna august 2014 este responsabil cu comunicarea in cadrul Asociatiei Travel Focus Romania. Printre hobby-urile sale se numara mersul pe bicicleta, sahul, fotografiatul si calatoriile.