Inca un proiect prin care Asociatia Travel Focus isi promoveaza activitatea si isi extinde reteaua de parteneri la nivel international – includerea, de curand, pe lista membrilor Camerei de Comert Romano-Olandeze. Accesul la training-uri, evenimente speciale si proiecte, dar mai ales oportunitatile de networking sunt doar cateva dintre avantajele de care se bucura, in prezent, cei 110 membri ai organizatiei romano-olandeze.

Fondata in 2005, Camera de Comert Romano-Olandeza promoveaza si sustine activitatile economice si comerciale dintre Romania si Olanda si incurajeaza colaborarea dintre investitorii din cele doua tari. Activitatea organizatiei se bucura de sprijinul Ambasadei Olandei in Romania si al Guvernului Romaniei pentru indeplinirea obiectivelor sale, printre care se numara: facilitarea schimburilor comerciale dintre Olanda si Romania, sustinerea unui mediu de afaceri adecvat in Romania, promovarea relatiilor intre companii, asociatii si fundatii din cele doua tari, promovarea intereselor comune ale membrilor.

Astfel, includerea pe lista membrilor Camerei de Comert Romano-Olandeze reprezinta inca un pas pentru Asociatia Travel Focus spre indeplinirea obiectivelor sale pe termen lung, printre care amintim atragerea de noi parteneri, dezvoltarea activitatii asociatiei si a unor noi proiecte.

Asociatia Travel Focus este o organizatie non-guvernamentala si non-profit care sprijina turismul romanesc, antreprenoriatul si tinerii, si isi propune sa promoveze Romania, traditiile si valorile romanesti pe plan intern si international, sa ajute la cresterea numarului de turisti straini in Romania, dar si a numarului de romani care isi viziteaza tara.