Miercuri, 5 august, a avut loc cea mai așteptată întâlnire din cadrul proiectului „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri”. Cei 42 de câștigători s-au întâlnit cu beneficiarul proiectului, Consiliul Județean Ilfov și cu cei doi parteneri, Asociația Travel Focus și Asociația Excelsior, pentru a semna contractele de finanțare. Începând cu luna aceasta, cei 42 de câștigători vor primi o parte din bani pentru a începe implementarea afacerilor.

Prin intermediul proiectului vor fi realizate aproximativ 100 de noi locuri de muncă și 42 de noi afaceri în mediul rural și urban. Tinerii câștigători au ales domenii diverse pentru a-și dezvolta afacerile mult visate: de la terenuri de paintball, la ateliere de croitorie, aplicații mobile, ateliere de tâmplărie, fabrică de rulote, agenții de turism și multe altele. În perioada următoare, cele 42 de afaceri înființate vor fi monitorizate și sprijinite prin intermediul incubatoarelor de afaceri realizate prin proiect.

În cadrul evenimentului de semnare a contractelor de finanțare au fost prezenți și cei de la Știrile ProTV, Digi 24. Reportajele despre eveniment sunt disponibile mai jos:

 

ASociati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiect Posdru - Digi24

Mai multe informații despre eveniment și proiect sunt disponibile și pe site-ul WallStreet.ro.