Asociatia Travel Focus a luat nastere din dorinta de a demonstra ca se poate face turism in Romania si credem ca accentul pe autenticitate si traditii este sansa reala si sustenabila a turismului romanesc. De aceea, ne-am implicat activ in proiecte care au in prim plan acest gen de turism; de 3 ani ducem jurnalisti si bloggeri in zona judetului Covasna pentru a le arata mestesugarii locali sau minunile naturale, iar incepand cu acest an suntem fericiti ca putem promova o alta zona frumoasa a Romaniei, orasul Sibiu, mai exact Muzeul Astra.

Cu bucurie va anuntam ca proaspat lansatul nostru proiect de promovare a muzeului Astra, #MuzeulAstra, a fost propus si selectat in finala pentru premiile eTravel Conference, cea mai importanta conferinta de etravel din Romania.

Alaturi de #MuzeulAstra, in acest an la sectiunea “Special Projects” din cadrul eTravel Conference mai sunt inca 18 proiecte, desemnarea castigatorilor fiind programata pentru 26 octombrie 2017. Mai multe informatii puteti afla de aici.

eTravel Conference este cea mai mare conferinta nationala dedicata afacerilor din industria turismului si promovarii acestora in online-ul din Romania. Acest eveniment aduce in fiecare an, in prim plan, cele mai noi strategii de marketing online si e-commerce din turism. Sunt invitati persoane cu experienta la nivel local si international care prezinta ultimele tendinte din acest domeniu.

ASTRA-2