Lista participanţilor la cursuri

Deşi cu ceva întârziere, suntem în măsură ca astăzi să publicăm lista celor 400 de persoane selectate pentru a participa la cursurile gratuite de antreprenoriat în cadrul proiectului “Antreprenoriatul – şansa unui viitor mai bun pentru tineri”, ID POSDRU 149924. Iata lista aici.

Întârzierea se datorează faptului că, pentru a ne putea îndeplini toţi indicatorii pe care ni i-am asumat pe proiect prin cererea de finanţare, trebuia să îndeplinim criterii legate de numărul de participanţi de sex feminin, numărul de participanţi studenţi din categoria de vârsta 18-25 de ani, etc., aşa cum am precizat în  metodologia de selecție a participanților la cursuri.

Prin urmare, nu puteam publica lista finală până ce nu îi aveam pe acei membri ai grupului ţintă care contau pentru noi în atingerea indicatorilor. Vă mulţumim tuturor pentru răbdare şi vă rugăm să găsiţi aici lista de participanţi selectaţi pentru a participa la cursuri.

Statusul cursurilor

În ceea ce priveşte statusul cursurilor, licitaţia pentru alegerea formatorului s-a încheiat şi suntem în proces de selecţie a câştigătorului, care estimăm că va mai dura câteva zile. După ce firma de formare va fi selectată, vom putea stabili care sunt orele şi zilele de cursuri, vom împărţi participanţii selectaţi în funcţie de judeţul de reşedinţa şi vom începe sesiunea de formare. Dacă o parte dintre cei selectaţi nu vor mai putea participa la cursuri, atunci vom pune la dispoziţie şi o listă de rezervă de pe care vom alege următorii participanţi şi îi vom contacta.

Când vom avea stabilite zilele şi orele pentru cursuri îi vom contacta pe toţi cei selectaţi pentru cursuri. Vă rugăm ca dacă vă regăsiţi numele în lista aceasta şi dacă sunteţi studenţi, să obţineţi în cel mai scurt timp de la facultate o adeverinţă de student sau copie după carnetul de student vizat pe acest an.

Depunere planuri de afaceri pana pe 1 iunie 2015

De asemenea, indiferent ca vă veți regăsi sau nu în această listă, aveți sansa ca până pe 1 iunie 2015 să depuneți planul de afaceri pentru obținerea finanțării de maxim 110.000 RON. Mai multe detalii aici. Daca veți trimite planul de afaceri, vă rugăm să studiați înainte metodologia de selecție a planurilor de afaceri caștigătoare, precum și să nu uitați să trimiteți toate documentele suplimentare semnate și scanate.

Neclarități sau sugestii

Daca aveți neclarități, ne puteti contacta la adresele de email antreprenoriat@asociatiaexcelsior.ro sau doru.vladacenco@gmail.com – din cauza volumului foarte mare de muncă și de emailuri primite, vă rugăm să ințelegeți orice intârziere și, de asemenea, vă rugăm să ne scrieți doar dacă avetți neclarități, urgente sau daca doriți să ne atrageți atenția asupra vreunui lucru eronat; în caz contrar, vă rugam să așteptați noi instrucțiuni și informații de la noi, pe care le veți primi prin email sau telefonic.