Pentru a vă ajuta să realizați planurile de afaceri și pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se înscrie în competiția lansată de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Asociația Travel Focus și Asociația Excelsior, am realizat o schiță de plan de afaceri cu ajutorul careia vă puteți ghida. Poate fi descarcată și vizualizată aici.

Va rugăm să țineți cont că acesta NU ESTE un model final sau obligatoriu, ci este doar o primă formă, câteva idei de care să țineți cont în întocmirea planurilor de afaceri. Așa cum am precizat și în articolele de pe site-ulwww.25000euro.ro, nu există un format standard pentru un plan de afaceri, însă vă recomandăm să nu depășească 12-15 pagini (ceea ce nu exclude planuri de afaceri de doar câteva pagini), vă recomandăm saă condensați informațiile în cât mai puțin text și să oferiți doar informațiile relavante care i-ar putea ajuta pe evaluatori să își formeze o părere corectă despre afacerea propusă.

Foarte important: vă rugăm să citiți cu atenție metodologia de selecție a planurilor de afaceri câștigătoare și să încercați să bifați cât mai multe criterii, să urmăriți toate criteriile de notare și punctajele din metodologie și să țineți cont de acestea, pentru a întocmi un plan bun de afaceri.

Nu uitați să citiți toate detaliile de aici, aici și aici și să verificați constant site-ul www.25000euro.ro

Vă puteți înscrie în competiție aici.

Schița planului de afaceri poate fi descarcată