Asociatia pentru Dezvoltarea Turismului in judetul Covasna, cu sprijinul Asociatiei Travel Focus, a organizat pana acum peste 15 infotrip-uri cu bloggeri si jurnalisti din Romania sau strainatate, cursuri de marketing pentru afacerile din turism din judet, evenimente cu presa in Bucuresti si Covasna, aplicatia de turism Visit Covasna; totul pentru a arata lumii ca Tinutul Secuiesc are o multime de obiective turistice ce merita vizitate.

Iar acum, dupa 3 ani de la primul infotrip, suntem fericiti sa vedem ca pe langa o crestere importanta a numarului de turisti care viziteaza regiunea, proiectul #ViziteazaCovasna a fost propus si selectat in finala pentru premiile eTravel Conference, cea mai importanta conferinta de etravel din Romania.

eTravel Conference este cea mai mare conferinta nationala dedicata afacerilor din industria turismului si promovarii acestora in online-ul din Romania. Acest eveniment aduce in fiecare an, in prim plan, cele mai noi strategii de marketing online si e-commerce din turism. Sunt invitati persoane cu experienta la nivel local si international care prezinta ultimele tendinte din acest domeniu.

Alaturi de #ViziteazaCovasna, in acest an la sectiunea “Best Destination Campaign” din cadrul eTravel Conference mai sunt inca 11 proiecte, desemnarea castigatorilor fiind programata pentru 26 octombrie 2017. Mai multe informatii puteti afla de aici.