In Romania, turismul se afla in plina dezvoltare, agentiile si asociatiile fac tot posibilul pentru a promova destinatiile unice pe care le are tara noastra. Cu toate acestea, unele dintre provocarile cu care se confrunta Romania sunt turismul intern si de incoming.

Pornind de la aceste fapte a luat nastere Travel Focus, asociatia prin intermediul careia ne dorim sa implementam proiecte de promovare turistica, proiecte sociale si de dezvoltare profesionala dedicate tinerilor pasionati de turism si sa oferim posibilitatea companiilor private de a se implica in proiecte de responsabilitate sociala cu legatura in turism.

Totodata ne dorim sa cream programe de promovare si dezvoltare turistica pentru regiunile din Romania, sa sprijinim conceptul de “asociere” pentru dezvoltarea de produse turistice, cresterea turismului de incoming si a turismului intern, sa cultiva spiritul antreprenorial, bunul simt si responsabilitatea in domeniul turismului, sa sprijinim si promovam in Romania si in strainatate regiunile turistice, statiunile, judetele si orasele cu potential turistic.

In viitor ne dorim sa implicam specialisti in Social Media, dar si tineri care isi doresc sa participe la programe de voluntariat. Cei care doresc sa faca parte din echipa ne pot contacta aici.