Forbes Magazine continua si anul acesta sa premieze performanta tinerilor profesionisti prin topul “30 under 30”. Al patrulea an consecutiv, prestigioasa publicatie selecteaza si nominalizeaza 30 de povesti de succes ale tinerilor sub 30 de ani, din diferite domenii de activitate. Printre cei nominalizati pentru editia din acest an este si Andra Pascu.

La doar 27 de ani Andra Pascu este co-fondatoarea Asociatie Travel Focus Romania. Succesul i se datoreaza in mare parte pasiunii pe care o are pentru domeniul comunicarii si a turismului.

La inceputul carierei sale, Andra a inceput sa lucreze in domeniul diplomatic, unde a descoperit pasiunea pentru comunicare: “pasiunea pentru comunicare a inceput acum ceva timp, cand lucram pentru Natiunile Unite, biroul din Bucuresti, in Departamentul de Comunicare. Alaturi de o persoana caruia ii sunt profund recunoscatoare si astazi, scriitoarea Alexandra Ares am aflat ce este comunicarea”, declara Andra, sustinand ca “cele mai bune lucruri in viata sunt cele pe care nu le planifici”