Seara de 26 octombrie a fost una speciala pentru noi, o seara in care ne-am bucurat ca proiecte derulate cu unii parteneri din Romania au fost premiate la categoriile la care au participat.

eTravel Conference este cea mai mare conferinta nationala dedicata afacerilor din industria turismului si promovarii acestora in online-ul din Romania. Acest eveniment aduce in fiecare an, in prim plan, cele mai noi strategii de marketing online si e-commerce din turism. Sunt invitati persoane cu experienta la nivel local si international care prezinta ultimele tendinte din acest domeniu.

Consiliul Judetean Covasna si Asociatia de Dezvoltare a Turismului din Judetul Covasna, locul 2 la categoria BEST DESTINATION CAMPAIGN

Unul dintre proiectele in care noi, cei de la Asociatia Travel Focus, am crezut si ne-am implicat cu mult drag, a fost promovarea turistica pentru judetul Covasna. Inca de la inceput am considerat ca aceasta zona merita sa fie descoperita, iar proiectul a urmarit sa puna in valoare potentialul turistic al judetului Covasna si sa incurajeze romanii sa viziteze Tinutul Secuiesc.

Zone ca satul Talisoara, Valea Zalanului, Castelul Daniel, proprietatile printului Charles, Cheile Varghisului trebuie vazute odata ce ai ajuns in acest tinut.

Spre exemplu, stiati ca judetul Covasna are peste 160 de conace si castele, unele intrate in circuitul turistic ca hoteluri, pensiuni sau muzee, iar altele urmand a fi restaurate, atat din initiative private, cat si de catre Consiliul Judetean Covasna? In plus, Covasna are nu mai putin de 1.000 de izvoare de ape minerale, cu proprietati curative, folosite in cadrul zonelor de relaxare si SPA din hotelurile din judet.

Primaria Municipiului Alba Iulia, locul 2 la categoria BEST BRAND TRAVEL BLOG

Un alt proiect de suflet la care am fost parteneri este blogul ViziteazaAlbaIulia, care se adreseaza atat turistilor care au vizitat Alba Iulia, cat si celor care nu au facut-o sau au in plan acest lucru. Acest blog ofera informatii turistice sau detalii despre evenimentele din Cealalta Capitala, precum si impresii venite din partea unor persoane importante din Romania sau informatii mai putin cunoscute despre Alba Iulia.

In categoria Best Brand Travel Blog, au fost incluse bloguri de companie, campanii de marketing ale organizatiilor, oraselor si destinatiior care publica in mod frecvent articole, iar printre criteriile care au cantarit in alegerea castigatorilor amintim: gradul de unicitate, aspectul site-ului, etc.

Aici puteti gasi categoriile si toti castigatorii eTravel Conference 2016.