Adela Dan ne insoteste astazi prin locurile ei dragi din Romania. Dupa ce a creat campanii premiate la festivaluri de publicitate, in urma raspunsurilor sale despre locurile frumoase din Romania, am putea sa-i oferim un premiu pentru promovarea brand-ului de tara.

Adela Dan este autoarea a numeroase campanii de publicitate, pentru brand-uri cunoscute,  experienta ei in agentii de profil fiind una notabila. A scris scenarii pentru show-uri de televiziune, pentru un scurtmetraj si un documentar. Este si autoarea cartilor „Adela Spune” si „Povesti de adormit femeile”. Iar in online o puteti citi pe adelaspune.ro si pe pagina de Facebook Adela Spune.

Adela ne Spune despre Romania de poveste in randurile de mai jos. Noi va uram lectura placuta!

  1. Povesteste-ne despre cea mai frumoasa vacanta pe care ai petrecut-o in Romania.

In afara vacantelor la bunici, care au un parfum cu totul special, imi amintesc cu drag nu de un concediu, ci de o tabara intamplata in Apuseni, acum foarte multi ani. Locurile acelea sunt magice, va spun. Munti domoli, oameni care nu se grabesc nicaieri, coaste pline de zmeura, din care ne infruptam la fiecare pas, ploi care spalau satele in fiecare zi, cu regularitatea unui angajat japonez, nori coborati peste case si fum iesind din cosuri, la apus. Am cutreierat muntii, am baut lapte cald, muls cu cateva minute inainte, si am mancat cele mai gustoase gogosi din viata mea.

 

img_2066

  1. In ce zona din Romania ai sfatui un turist sa-si petreaca prima calatorie in tara noastra? Ce crezi ca l-ar putea impresiona?

In Delta Dunarii. E un loc aparte, cu mult farmec, plus ca e unic. L-as sfatui sa stea in gazda la tarani, in sat, nu la pensiuni cu piscina. Sa plece la cinci dimineata la pescuit cu localnicii, sa faca ciorba de peste la ceaun, impreuna cu ei, sa manance ce pun ei pe masa, nu ceafa de porc cu cartofi prajiti, la restaurantul unui hotel.

  1. De ce ai spune pas unei vacante in strainatate si ai alege sa iti petreci vacanta in Romania?

As face o vacanta in Romania daca as simti nevoia unei vacante linistite, in care sa-mi reincarc bateriile, dar eu ma relaxez mai bine cand sunt activa. Asa ca vacanta ideala in Romania ar fi una facuta pe bicicleta.

  1. Cum vezi tu o campanie de promovare a locurilor frumoase din Romania? Ce orase/zone ti se par reprezentative?

As promova oamenii, mancarea traditionala si obiceiurile lor. Toata Romania e frumoasa, nu ma pot decide. Iubeam Sinaia, dar au mutilat-o si au lasat-o in paragina.

 

img_2081

  1. Daca ar fi sa scrii o carte despre Romania turistica, ce titlu i-ai pune?

Romania de poveste.